Events in Vietnam

Please select a Date first.

Search for a company in Vietnam

Hoa Lư - Tam Cốc - Cycling

Tours Culture & history Activities Culinary & nightlife Wheelchair accessible Reseller exclusions Nature & adventure Outdoor sports

-When visiting Ninh Binh, we feel interested in the majestic natural beauty of the rocky mountains and the wild beauty of the long rivers as smooth as the hair of young women.

Highlights

  • Enjoy delicious folk food
  • feel comfortable fresh and quiet
  • Let your soul be with nature

Description

-Cố đô Hoa Lư,Hoàng thành có giới thiệu bao quanh bằng đá, thảo luận tại xã Trường Yên, huyện Hoa Lư. Cố đô Hoa Lư là trung tâm kinh tế, chính trị, văn hóa của Đại Cồ Việt – nhà nước phong kiến tập trung đầu tiên của Việt Nam, tồn tại từ năm 968 đến 1010 CN). Đây cũng là quê hương của 3 vị vua Việt Nam: Đinh, Lê và Lý. Cố đô có diện tích 300 ha, bao gồm Nội thành và Ngoại thành. Nó được bao quanh bởi các dãy núi đá. Ngày xưa Hoàng thành Hoa Lư được tô điểm bởi những cung điện lẫy, những đền chùa nguy nga. Khi vua Lý Công Uẩn chuyển đô về Thăng Long (nay là Hà Nội) nơi đây trở thành cố đô. Do sự tàn phá của thời gian nên Cố đô Hoa Lư không tồn tại. Hiện nay chỉ còn lại một số dấu tích liên quan đến các triều đại Đinh, Lê, Lý.Hương vị, có thần thờ vua Đinh Tiên Hoàng và các con trai, thần Lê thờ vua Lê Đại Hành, hoàng hậu Dương Vân Nga và các con trai. Những di tích này giống với những dãy núi đã vững chắc trước thử thách của thời gian. -Tam Cốc được mệnh danh là “Vịnh Hạ Long trên cạn hay trên ruộng”. Tam có nghĩa là ba và Cốc có nghĩa là hang, Dân dân địa phương gọi hang đầu, hang hai và hang ba hay thậm chí còn treo một cái tên gọi chung là Tam nước. Địa phận thôn Văn Lâm, xã Ninh Hải, huyện Hoa Lư, thành phố Ninh Bình cách thành phố Ninh Bình khoảng 7 km về phía Tây Nam… Từ bến du thuyền Định, du khách sẽ được du khách được du nhung vẻ đẹp thiên nhiên hòa hòa với đất trời với những con thuyền tuyệt đẹp. Dòng sông Ngô Đồng hàng năm không mùa đặc biệt, tháng, ngày như những con thuyền hội xuôi dòng đưa du khách ngắm cảnh Tam Cốc ngược.

Includes

Includes tours: Pick up and drop off guests at the hotel by air-conditioned shuttle bus. Boat tour to Tam Coc. The port parameters and inputs have been exported. English speaking tour guide. Have an afternoon buffet with Vietnamese dishes. Free 02 bottles of 0.5 liter mineral water/ 1 guest/ 1 day. Free 01 traditional hat/1 guest. Bicycle rental included. Vietnamese people have tea time. Excluded tours: Drink up, barrel. Money making tips for users and drivers. Personal expenses, travel insurance

Easy cancellation

Cancel up to 24 hours in advance for a full refund

Gallery

Book Now! Hoa Lư - Tam Cốc - Cycling

My Lists

Create New Guide

OR

Mini Guides
Arrow

Login to create your guides for Vietnam.

Add to My Guide

Create New Guide

Cancel

Cancel

Recommended Experiences in Vietnam

500+ trusted car hire partners globally

Create & Share your own Guide to Vietnam with friends and family!

Add your recommended places to visit by browsing the website and pressing the icon.

Create your own guide of favourite 'must see' places

Earn your Local Expert badge by Sharing your guides with others

Get your guide seen by submitting it to the Mini Guides section

Lists

We Are Part of the My Guide Network!

My Guide Vietnam is part of the global My Guide Network of Online & Mobile travel guides.

We are now in 120+ Destinations and Growing. If you are interested in becoming a local travel partner and would like to find out more then click for more info about our Website Business Opportunity.

Nearby Destinations